• ANV London Headquarters

ANV London Headquarters

Integral refurbishment of the London headquarters of the multinational ANV company consisting of the interior renovation of a 550 m2 open plan office in the middle of the London business district.
The young company looked for a working environment that would reflect its horizontal structure and spirit, based in communication and new technologies. The client wanted the London headquarters to embody this philosophy in a representative and functional space.

This project applies the concept of corporate identity developed for the firm and already implemented in the Barcelona main headquarters.

The particular London office dynamic, much more exposed to a continuous external brokers traffic, requires a more open office structure that supports the data exchange between the own staff and the visitors.

This specific office furniture combines the internal team dynamics with the communication between subscribers and brokers.

The furniture is developed in collaboration with the Spanish firm BNB.

YLAB arquitectos Barcelona
mail: info@ylab.es
tel: 0034-984 864 807