• Residential Building communal spaces

Message

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

You have declined cookies. This decision can be reversed.

Residential Building communal spaces

Rehabilitation project: lobby, terraces and façade of a traditional house in the Eixample. The project proposes a wood paneling that unifies the space and incorporates a lift.
Communal spaces in Eixample.
The project also serves to unify and improve community facilities, which are now hidden behind the paneling.

20W2081-ps
20W2089-2-ps
20W2095-ps
20W2096-ps
20W2107-ps
ref base3 Page 1
ref base3 Page 2

YLAB arquitectos Barcelona
mail: info@ylab.es
tel: 0034-984 864 807